SIX IN THE MORNING

I dag møtte jeg opp på Solsiden kl. 06.00. Jeg skulle i de tidlige morgenstunder følge spreke Hilde på en skikkelig intensiv treningsøkt. Opplegget hennes gikk ut på at vi totalt skulle gjennomføre åtte øvelser. Hver øvelse skulle gjennomføres åtte ganger der vi hadde en 20 sekunders arbeidsperiode og en 10 sekunders pause. Øvelsene var godt varierte og jeg mener at økta vi gjennomførte er et perfekt alternativ for deg som vil ha en intensiv økt med effekt både på styrken og kondisjonen. De øvelsene vi gikk gjennom var:

Hoppetau

Montain climber

Burpees

Push ups

Kettlebellswing

Fight rope

Dynamisk planke

Hoppendes utfall

Etter denne økta var det bare å hive i seg litt frokost for å få ny energi før jeg igjen satt meg på en ny 3 timers spinningsøkt. I dag valgte jeg til og med riktig underholdning til denne lange økta. Jeg så på sammendrag av IronMan World Chamionship Hawaii. Dette ga meg masse motivasjon til å fortsette det harde treningskjøret som jeg holder på med nå.

Hva har du gjort i dag for å få en aktiv hverdag ? Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits