KRISTINA OG KOMFORTSONEN

Jeg er så heldig å ha fått lov til å være Kristina Andersen sin personlige trener. Jeg har mine metoder for at de jeg trener skal nå sitt mål og med dette vil man stadig bli utfordret med å bevege seg utenfor sine komfortsoner. På gårsdagens treningsøkt fikk Kristina først kjent på ubehaget med å bevege seg på utsiden av komfortsona når hun fikk beskjed at hun skulle stå på hendene inntil en vegg. Videre på samme økt utvidet vi hennes komfortsone da hun skulle i en sparringsduell med meg som en avslutning på økta. Disse to tingene var i utgangspunktet ting hun synes var skummelt, men som hun etterpå bare synes var gøy.

I dag har jeg igjen utfordret henne til å gjøre noe nytt som hun kanskje ikke er helt komfortabel med. Hun skal nemlig være med meg på en 2 timers rolig langtur. For en som ikke driver aktivt kondisjonsidret er dette en tung dyst. Jeg gleder meg masse til å se hvordan hun klarer seg og selvsagt vil det komme bilder på bloggen senere i dag.

Bildene under er hentet fra Kristina sin blogg ;)


Én kommentar

Kamilla Haaland

24.01.2015 kl.11:57

du virker kjempeflink!! :)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits