LANGTUR I SØRLANDSSOL

OIOIOI for en løpetur. Klokken slo 10 og Kristina sto klar og ventet på at vi skulle komme oss av gårde på den to timer lange løpeturen som var planlagt. Hun hadde aldri løpt så lenge før, men var supergira på å knuse utfordringen. 

Vi fikk en fantastisk løpetur i et flott sørlandsvær og når det er slike forhold kan man ikke annet enn å elske de lange løpeturene. 

Slik jeg kjenner Kristina er ikke kondisjon hennes sterkeste side og det er også her hun har slitt mest. Men i dag motbeviste hun meg med å nesten løpe sammenhengende i to timer, noe som resulterte i 16 kilometer. Jeg må skryte av denne jenta og si at hun absolut kan hvis hun vil og begrensningene hennes er kun i hodet.

Nå kan du bare legge beina høyt og slappe av med film og godis resten av kvelden Kristina, det har du så absolutt fortjent :)

Jeg ser frem til flere langturer i tiden fremover.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits