SPISER DET JEG VIL VEL

Det er flere av dere lesere som lurer på hva jeg spiser og hvor mye jeg må spise på grunn av min aktive hverdag som triathlet. 

Jeg har tidligere fått testet ut og blitt beregnet kaloriforbruk ved innaktivitet og ved en aktiv treningshverdag. Det ble da beregnet at min hvilemetabolisme (forbrenning ved innaktivitet) var på rett rundt 2000 kcal og ved en aktiv treningshverdag på mellom 6 og 8 000 kcal. Dette fører til at jeg må spise mye og variert og selvsagt blir det også en del usunnheter. Sjokolade og nøtter er derfor ingen sjeldenhet.

I dag hadde jeg pasta med hjemmelaget kjøttsaus. Sausen er i hovedsak laget av hakkede tomater, buljong og tomatpuré. For å få inn litt grønnsaker hadde jeg også oppi litt gulrøtter, løk og paprika. I tilegg var det fullkorns pastaskruer og masse ost.

I løpet av uka skal jeg på storhandel og da kommer jeg til å vise dere hva en typisk ukeshandel inneholder.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits