HEI HVOR DET GÅR

I dag var det klart for en ny overgangsøkt på sykkel og løp. Det som kategoriserer en overgangsøkt er at man skifter fra en triøvelse til en annen innenfor den samme økta. Først skulle 20 km sykkel gjennomføres (hadde ikke måler som målte distanse på denne sykkelen så kjørte 40 min), deretter var det bare å hoppe av sykkelen, hive av seg sykkelskoa, hive på seg løpeskoa og gi full fart på tredemølla. Jeg klarer stadig å pushe gjennomsnittsfarten, og hadde i dag 16.9 km/t i snittfart på den 5 km lange løpsdelen.

Denne økta kjører jeg i konkurransefart og den tapper mye krefter, derfor er det kun dette jeg kjører i dag. Planene for resten av kvelden blir å slappe litt av før jeg hopper tidlig til sengs for å få en god natt søvn, før jeg i morgen skal starte dagen kl. 07.00 med en 4000 m svømmeøkt i sone 1-2.

Hva har du trent i dag ?2 kommentarer

Eileen

27.01.2015 kl.21:23

3,5 km løp og 13,5 km sykling, da orka jeg ikke mer i dag. Du inspirerer med det treningsvolumet du har.

Ådne

28.01.2015 kl.15:10

Bra jobba! imponerendes

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits