3 TIMERS SPINNINGSØKT MED FØLGE

På mandag etter spinningsøkta fikk jeg en forespørsel av en PT-kunde om hun kunne få lov til å være med meg på en 3 timers spinningsøkt, og om vi kunne gjennomføre den i dag. Jeg har egentlig langtur på sykkelen på fredager, men synes det var så gøy at hun ville være med at jeg mixet og trikset litt på treningsopplegget slik at det lot seg gjøre. 

Denne PT-kunden er ikke hvem som helst. Dette er ei dame i 50 årene som seriøst klarer å slite meg ut. Vi startet den første timen med intervallspinning (spinningstime), når denne var ferdig skulle vi kjøre rolig i sone 1 og 2, men bare etter 10 minutter ville hun peise på, og for meg som har konkurranseinstinkt var det ikke barebare å fortsette å holde sone 1 og 2.

Ettersom tiden gikk begynte vi begge å få litt vondt i bein og rumpe, og da ble intensiteten roet drastisk ned. Da økta endelig var ferdig forventet jeg at hun skulle si noe som: "Dette skal jeg aldri gjøre igjen", men i stedet fikk jeg dette spørsmålet: "Når skal vi kjøre neste 3 timers?"

Jeg har ikke annet å si enn: Herregud, for ei dame!

Her er en snap fra den fine treningsøkta vår :) 

2 kommentarer

Myasteni

28.01.2015 kl.21:25

Tommel opp for dere to (Y) Skikkelig sporty gjort :)

Tine L

29.01.2015 kl.00:32

Anne er helt rå!! Du får hilse henne masse fra meg! Neste gang slenger vel Gitte seg også på, for kjenner jeg henne rett så vil ikke hun være noe dårligere :D

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits