"HELLRAISER" DEN ULTIMATE MAGEØVELSEN

I dag skal dere få et tips til en mageøvelse som dreper. Før dere prøver dere på denne anbefaler jeg dere å ha trent en del core/mage tidligere. Øvelsen kaller jeg bare "Hellraiser", rett og slett fordi den svir som bare det.  

Jeg foretrekker å få hjelp av en treningspartner som kan stå bak og holde deg fast til stanga. Tidligere har jeg prøvd å gjøre denne øvelsen alene og samtlige ganger har jeg deiset i bakken. I dag fikk jeg hjelp av Annemor som også var tidlig ute med treningsøkta. Hun så øvelsen, testet den ut og tror dere ikke hun kjørte like mage repetisjoner og like mange sett som meg. Det er bare helt rått !

Som nevnt tidligere i innlegget kan det være en fordel å ha trent litt core/mage på forhånd. I morgen kommer en magerutine du kan bruke for å trene deg opp til en "Hellraiser".


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits