RACE REPORT TRICUP 5

I går nevnte jeg at jeg ville gjøre alt for å vinne denne måndens tricup og det var akkurat det jeg gjorde. Jeg begynnte med en ok svømmedel der de første 200 m var hurtige før jeg roet ned tempoet og fokuserte på god teknikk og glifase. Til T1 tikket jeg inn på tiden 7.58 min (500 m).

Videre fokuserte jeg på å kjøre høy frekvens på sykkelen og ønsket å ha over 100 RPM og en vatt på mellom 250 og 300 watt. Jeg ble innhentet noe på sykkelen og gikk likt inn til T2 som personen som lå rett bak meg. Sykkeldelen brukte jeg 37.03 min på. Dette er desidert den grenen jeg trenger å øve mest på i tiden fremover. 

Når jeg til slutt skulle avslutte med 5 km løp startet jeg på 16,5 km/t og fikk følge med nr 2. Men etter som kilometerene gikk klarte jeg og øke, og på den siste kilometeren økte jeg til 19-21 km/t og sikret meg dermed seieren med usle 49 sekunder. 

Som sagt så ble det i dag seier, og med dette tar jeg også ledelsen sammenlagt, noe som for meg er kjempestas. Nå gjenstår det bare å se om jeg klarer å holde sammenlagtledelsen ut de siste tre tricupene.

Videre utover kvelden er det nå klart for å følge med på Super Bowl. Dette vil med andre ord si at det blir døgning frem til svømmetrening kl. 06.00 i morgen tidlig og skole 08.15. Blir en hard uke men hva gjør man vel ikke for å få med seg Super Bowl ?

3 kommentarer

Danian. Gutteblogger

01.02.2015 kl.21:27

Så flink du er

sigri

02.02.2015 kl.07:10

Wow, du er ein stor inspirasjon! Kommer til å følge deg framover!

Hva studerer du? oh hva jobber du som?

sigri

02.02.2015 kl.14:38

Hei igjenn, lurer på om du veit om nokon triathlon stemner fremover som du kan tipse meg med!

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits