NATTENS SUPER BOWL

For en natt det var i går. Super Bowl gikk over all forventning og laget jeg satset på skulle ta seieren, klarte det så vidt det var. For dere som ikke vet hva jeg snakker om så er Super Bowl det største innen amerikansk fotball. I år var det igjen duket for en helaften med potetgull, kyllingklubber, pizza, brus, øl og 7 timer amerikansk fotball.

I år var det Seahawks som møtte Patriots og det var en gjevn kamp som det så ut som at Seahawks skulle vinne, men i siste øyeblikk rapper Patriots ballen og ender opp i angrep. De fikser en touchdown og vinner kampen 28 - 24. 

Da jeg til slutt fikk lagt meg var klokken passert 05.00 og jeg tenkte at jeg bare skulle slappe av litt før jeg skulle på trening og skole klokken 06.30. For å gjøre historien kort våknet jeg opp kl. 08.15 noe som vil si at jeg både sov over dagens første treningsøkt, samt den første skoletimen. Resten av dagen har jeg gått rundt som et slakt og prøvd å gjennomføre mine "plikter". Jeg tok meg et skikkelig nakketak og fikk unnagjort både treningsøkt 1, som var styrke bein og treningsøkt 2 som var 4000 m intervallsvøm.

Nå er jeg helt ferdig, og veldig klar for å hoppe til sengs og få meg en god natt søvn. 

SOV GODT 

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits