TO VALG

God kveld godtfolk. I dag tenkte jeg å gi dere en liten tankevekker. Som personlig trener og idrettsutøver vet jeg at man alle møter på ett og samme problem når det kommer til trening og fysisk aktivitet. Jeg hører ofte at "sofaen ble for god så jeg kom ikke på spinning", "jeg klarer ikke den siste repetisjonen", "det er for tungt", "det er for langt" også videre. 

Som oftest er det bare hodet ditt som stopper deg og kroppen din kan som oftest gjennomføre det meste. Selvsagt må man se hvor grensa går fra hva som er realistisk og effektivt til hva som er farlig. 

De neste dagene vil jeg at du skal ha en setning i hodet: Du har alltids to valg, enten gi opp eller kjør det som var planen og gjør det 110 %. 

Han en flott kveld videre.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits