ET GLIMT FRA HELGEN

Nå har jeg akkurat kommet meg hjem etter en fantastisk helg i Bø. Som sagt tidligere har det vært avslutning på arrangementet VIKO. Dette bringer med seg en studentversjon av "ta sjansen" der studenter danner lag og lager sin egen kreative utforkjelke. Etter venter selvsagt et heidundranes afterski.

I tillegg til å være med på dette hadde jeg på lørdagen blitt leid inn som gjesteinstruktør på Elatio, og de spreke menneskene fikk bryne seg på en spinningsøkt ala Sondre.

På lørdagen klarte jeg også den kunste å skli på et gulv og pådra meg noe ligamentrift. Dette fikk jeg i dag sjekket ut, og bekreftet ved på legevakta i Kristiansand. Jeg fikk også den kjipe beskjeden at jeg gjerne må bruke krykker i 1-2 uker og ikke trene noe videre svømming, sykkel eller løp. Det eneste jeg kan trene i tiden fremmover er styrke for overkropp. 

Mer om helga kommer på tirsdag med flere bilder jeg har lyst til å vise dere :)


3 kommentarer

Bø -sprinten

08.02.2015 kl.22:47

Jeg kan ikke skjønner at vi ikke vant den konkurranse!

Jea

18.02.2015 kl.09:36

Du kan vel svømme med pull-buoy?

Sondre

18.02.2015 kl.12:36

Jea: Jeg kan selvsagt svømme med pull-buoy men er fort gjort å aktivere beina ved kneleddet selv ved bruk av pull-buoyen.

Siden jeg skrev dette innlegget har jeg nå begynnt med både litt svømming og sykling. Løp venter jeg med til førstkommende mandag ;)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits