UTEN MAT OG DRIKKE, DUGER HELTEN IKKE

Jeg har fått noen spørsmål om hva og hvor mye jeg som triatlonutøver spiser. Derfor tenkte jeg at dere i dag skulle få se en typisk ukeshandel. Varene som blir kjøpt inn er fra mandag til fredag, også pleier vi som regel å handle inn litt ekstra til helgen. I dag ble det fem fulle poser med masse snadder.

For det meste spiser jeg det jeg vil, men jeg prøver å ha et fokus på at det som blir puttet inn i munnen skal bidra med viktige næringsstoffer som kroppen trenger. Proteiner, fett og karbohydratrike matvarer kommer derfor høyt oppe på handlesista.  

Mitt beste handletips er å planlegge middagene for ukedagene, for så å skrive en handleliste på det som skal kjøpes inn. Da slipper man å gå på butikken hver dag, og ved å ha en handleliste slipper man også å handle inn en hel masse unødvendig. 

Hva er ditt handletips ? 

2 kommentarer

Stian

09.02.2015 kl.21:02

Liker at du fortsatt holder deg til pizza og kebabdressingen :) Stå på Sondre!

Julian Alexander Hanssen Engø

09.02.2015 kl.21:55

Godt å se at du har et variert og godt kosthold! :D

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits