TILBAKE PÅ GAMLE TRAKTER

Som nevnt tidligere var jeg i helgen på besøk i Bø. Denne gangen i anledning gjesteinstruktør på Elatio, "Ta sjansen" og den legendariske afterskien.  

Lørdag morgen steppet jeg inn som gjesteinstruktør på Elatio treningssenter og jeg hadde mekket sammen en skikkelig hard spinningsøkt. 13 sprekinger hadde møtt opp, og det de møtte, er forhåpentligvis noe som de fortsatt kjenner i beina i dag. Elatio har en skikkelig bra spinningssal hvor de som ønsker kan koble seg opp med pulsbelte og se både puls og hvilken sone de ligger i. Økta varte i en time, og i løpet av denne tiden så jeg veldig sjeldent at det var noen som lå i grønn sone. 

Senere på dagen var det klart for "Ta sjansen", her bygger studentlag sine egene flåter, og kaster seg ned unnarennet på hoppbakken som ligger rett utenfor skolen. Under denne konkurransen blir det kåret beste tid, samt mest kreativ flåte. Etter at konkurransen er over går turen videre på afterski der store mengder av tidligere og nåværende elever møtes. Med andre ord er dette et høydepunkt i året for de aller fleste studenter som har en tilknytning til Bø.

 

Én kommentar

the future life

10.02.2015 kl.20:42

Ha en fin dag :)

Gå gjerne inn på bloggen, å Facebook siden vår og trykk liker og del, vis du er i mot mobbing :)

da vi kan nå ut til flere, og det vil gjøre oss veldig takknemlig.

Takk

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits