EN STØRRE DOSE AV MINDRE FLAKS

God kveld spreke lesere. For en tid tilbake var jeg så heldig å være med i en konkurranse Intersport Oslo Sentrum hadde. Her kunne jeg og mine venner skrive inn hvorfor akkurat jeg skulle få en billet til Norseman Extreme Triathlon. Nå har jeg da fått den kjipe meldingen om at jeg heller ikke denne gangen fikk plass.

Det skal sies at jeg bare har søkt tre ganger om å delta, men det er like trist og kjedelig hver gang jeg får det samme svaret. Men dersom jeg fortsetter å prøve i årene fremover vil det forhåpentligvis åpne seg en mulighet for meg også. 

Jeg vil uansett ønske alle som fikk plass på årets arrangement masse lykke til og nyt denne sportsopplevelsen dere skal legge ut på den 1. august. 


Bildene er hentet fra google på søkeordet: Norseman triathlon
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits