FOR Å BLI BEST MÅ MAN HA DET BESTE

God ettermiddag spreke lesere. Jeg har siden fjorårets sesong blitt sponset med Under Armour tøy fra Sanitas.no. Dette treningstøyet er helt ekstremt. Treningstøyet er vannvittig slitesterkt og komfortabelt. 

For meg som har et stort ønske om å være i norgestoppen innen triatlonsporten, så trenger jeg å ha det beste tøyet og det er akkuratt det jeg får her. Komfortabelt og tøft tøy som får meg til å yte det lille ekstra på hver eneste treningsøkt. Dette er noe som med små skritt tar meg nærmere og nærmere mitt mål om å bli best.

Jeg har testet ut en rekke av produktene som Sanitas.no kan tilby og jeg er ikke i tvil, disse menneskene vet hva bra treningstøy er !

Ta en titt og kjøp det beste treningstøyet du noen gang kommer til å ha. Dersom du bruker koden sondre20 få 20 % avslag på kjøpet ditt.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits