A CHAMP ON VALENTINESDAY

God valentinesdag kjære lesere. Frem til nå har jeg brukt store deler av dagen i byen for å ordne og gjøre dagen litt ekstra spesiell for min kjære. Roser har blitt satt på bordet, middagen er snart klar (laget av min kjære vel og merke) og dessertlaging skal snart bli satt i gang. 

I tillegg til dette har jeg selvsagt også fått unnagjort litt trening. Hovedmålet med dagens økt var å få trent litt cardio, men siden jeg verken kan løpe eller sykle for tiden ente jeg opp med en bokseøkt. Mine erfaringer med denne treningsformen er vel lik null. Da hjelper det at jeg har en kompis som er norgesmester i boksing som kan hjelpe meg litt. Jeg fikk beskjed om å kjøre en skikkelig syreøkt på sekk hvor jeg denget løs i 8 x 5 minutter. Etter hver runde gikk jeg rett over på 3 minutter med side til side gange med slag og 2,5 kilos vekter i hver hånd.

Dette var definnitivt en økt som jeg kjente både på kondisjonen og syra i armene. Jeg har nå offisielt blitt litt boksefrelst og kommer lett til å kjøre noen flere slike økter frem til beinet blir 100 % igjen.

Resten av kvelden kommer til å bestå av god mat, god drikke og ikke minst god dessert :)

Hva er dine planer for valentinesdagen ? 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits