RÅSKAP FRA ALEJANDRO FUENTES

God morgen sprekinger ! Etter at jeg begynnte å jobbe som personlig trener på Solsiden PT-senter har jeg vært så heldig å bli kjent med Alejandro Fuentes. Da jeg først fikk vite at jeg skulle begynne å jobbe med han, ble jeg litt i overkant starstruck. Det var jo akkurat denne karen jeg for 10 år siden så opp til og sto i kø opp mot 4 timer for å få autograf og en klem av. 

Det har nå gått en stund siden vi har hørt noe fra Alejandro, men nå er han tilbake ! Denne gangen med den nye sangen RÅ som er en skikkelig goodfeeling sang. Når jeg først fikk høre sangen, begynnte kroppen min å bruse og jeg fikk en fantastisk følelse av lykke og energi. Jeg har allerede suplert sangen inn i alle mine spillelister og den funker kjempefint både når man har en koselig kveld med venner eller kjærester og til trening. 

Som venn og kolega kjenner jeg Alejandro som en person som gir 110 %, dette er noe som virkelig kommer frem i denne nye låta. Hør låta og bli like hekta på den som meg.

Du finner den HER


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits