PANGSTART

God kveld sprekinger. I dag hadde Kristina sin aller første dag på sitt nye treningsprogram. Dette programmet er det første av totalt tre programmer som Kristina skal gjennom og har en varighet på 6 uker. 

Hun skal gjennom dette programmet få bryne seg på både styrke og kondisjon. I all hovedsak bruker vi disse seks ukene på å bygge en grunnmur til at hun skal tåle belastningen det neste programmet kommer til å by på. 

I dag skulle hun ha sin aller første overkroppsøkt og jeg tenkte i den annledning å kjøre økta sammen med henne. Det som er inspirerende med Kristina er at hun alltid gir 100 %. Det som jeg ikke alltid er like begeistret for er at det skal gå på hennes premisser. Siden det er jeg som sitter inne med treningskunnskapen og det er min jobb og trene henne, så sier jeg henne lett imot og vrir situasjonen slik at NESTEN alt går på mine primisser. 

Uansett så gleder jeg meg veldig til tiden fremover med denne spreke frøkna.
2 kommentarer

Julian Alexander Hanssen Engø

18.02.2015 kl.13:00

Beastmode ON!

Astrid

19.02.2015 kl.13:24

Hei, jeg lurer på om du kunne ha noen tips til meg i forhold til push-ups. Jeg har aldri vært særlig god til akkurat dette, men det er et krav til Forsvarets Krigsskole som jeg skal søke til sommeren. Jeg har prøvd å trene meg opp, og klare den riktige teknikken som de bruker i forsvaret (som er annerledes enn push- ups jeg tidligere har lært, med et mye bredere grep, og mer belastning på skuldre og rygg). Har du noen øvelser som kan gjøre det lettere for meg å øve på militær push-ups? Jeg klarer så vidt en. Tuusen takk, og kjempe fin blogg :) Fant den via Kristina Andersen. Hilsen Astrid

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits