SIGNERT KONTRAKT MED MENY ARENA CYCLING TEAM

Nå har det seg slik at jeg har vært så heldig å få lov til å være med på laget til Meny Arena Cycling Team på årets utgave av Tour de Gautefall. Dette er et "kompisritt" på 112 kilometer. Tidligere har jeg hørt masse positivt om dette arrangementet og jeg gleder meg skikkelig til å selv være med og ikke minst representere dette laget. På deres Tour de Gautefall sin facebookside ble dette skrevet:

"Da er sjettemann klar for Meny Arena Cycling Team, og det er en potensiell storkanon de har signert, og nok en debutant i Sondre Risdal Solheim. Han skal etter sigende være road captain, men etter å ha tatt en titt på hans egen hjemmeside kan vi vel kalle det en dårlig skjult bløff. Vi ønsker velkommen til vår nye oddsfavoritt og lykke til! "
 
Mens på teamgruppa blir dette sagt:

Gladmelding ! Sondre Risdal Solheim er klar for Meny, da er laget vårt fulltallig og detta lukter gull ! Velkommen skal du være :) 

Med dette føler jeg et visst press til å prestere og jeg kommer til å forberede meg godt for å kunne yte mitt beste for mitt nye lag ;) 

Én kommentar

Julian Alexander Hanssen Engø

19.02.2015 kl.21:55

Tøft!

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits