NU JÄKLAR, NU KÖR VI

God ettermiddag sprekinger. I går var jeg hos min muskelterapeut og fikk gode nyheter. Siden jeg i skadeperioden har klart å trene alternativt og ikke belastet skaden noe særlig har restitusjonsprosessen gått fortere enn forventet. Dette medfører til at jeg i dag kunne begynne med mitt normale treningsprogram igjen.  I dag ble det derfor en overgangsøkt bestående av 20 kilometer på sykkel etterfulgt av 5 kilometer løp / jogging. Siden det fortsatt er litt smerter kan jeg ikke løpe på mer enn 8 km/t, noe som er mer enn halvert opprinnelig fart.

Jeg synes selvsagt det er veldig kjedelig når jeg ikke kan gjøre det jeg liker 100 % og det føles ut som jeg bare dasser avgårde der jeg prøver å løåe på mølla. Dette er noe jeg håper endrer seg reskt de neste 5-6 dagene, og forhåpentligvis kan jeg ligge å dunke 18 km/t på mølla.

Ellers har skadeperioden vært en liten avkobling, som jeg i bunn og grunn jeg tror jeg har hatt godt av. Jeg har måtte trene annerledes i den forstand at det for det meste har gått i styrke på overkropp. Dette har ført til at jeg mest sansynelig har bygget meg opp et skikkelig energi overskudd, som kan føre til rask innhenting av form. Muligens kan det også trigge til bedre prestasjoner både på kommende treninger og  konkurranser. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits