DETTE VIL DERE IKKE GÅ GLIPP AV !

 

God ettermiddag sprekinger. Nå er det like før jeg skal hoppe i bassenget, men først skal jeg fortelle dere om en happening som skjer førstkommende mandag (2. mars). Sanitas.no pakker en full bil med Under Armour tøy og tar turen ned til Kristiansand og oss på Solsiden PT - senter. I forbindelse med denne happeningen vil du  denne dagen få 40 % på alle varene de har med seg, så det er absolut verdt å ta turen innom. 

Denne handledagen er selvsagt ikke bare for Solsiden sine kunder, men for alle som er interesserte i å ta en titt, prøve litt tøy og gjøre et godt kjøp. Ta med venner, familie og kjente.

Storbloggerene Kristina Andersen og Maren Erdvik tar også selvsagt turen innom ;)

Litt praktisk informasjon: Solsiden PT - senter sine lokaler ligger i Skippergata 3 (Mjålandsbygget). I dette bygget  blir hoveddøra automatisk stengt kl. 16.00 så av den grunn må man ringe på dersom man ikke er medlem og har kort. 

Salget av tøy starter kl. 18 og varer et par timer. 

Dersom det skulle være noe dere lurer på er det bare å spørre i kommentarfeltet. 

VEL MØTT 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits