I MORGEN SKJER DET

God kveld sprekinger.Da er det bare en dag igjen til handledagen på Solsiden. Sanitas.no og Under Armour kommer med et billass fullt av klær som man kan få kjøpt til sinnsyke priser. Vi er så heldige å få hele 40 % på alt av dette fantastiske treningstøyet. 

Som sagt tidligere er dette en handlekveld for alle, så inviter med deg alle du kjenner som kan ha interesse av å teste ut kjempegodt treningstøy. Denne handlekvelden kommer til å starte kl. 18 og vare et par timer utover og jeg håper å se masse treningsglade mennesker.

Litt praktisk informasjon: Solsiden PT - senter sine lokaler ligger i Skippergata 3 (Mjålandsbygget). I dette bygget hoveddøra automatisk stengt kl. 16.00, så av den grunn må man ringe på dersom man ikke er medlem og har kort.

Kommer du ?  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits