VERDENS VERSTE

I går ble den fem dager lange hjemmeeksamen innen metode og statestikk utlevert. Dette må være det verste faget jeg noen gang har vært borti. Eksamenen består av to deler hvor vi på den ene delen skal jobbe med statestikk med et program som heter SPSS. De som har vært borti dette programmet før vet at det er skikkelig vrient og man har egentlig mest lyst til å kaste MACen i veggen. Til nå har jeg disket opp 14 sider med forskjellige Hypoteser, tabeller og tabellforklaring. Denne kommer jeg til å sitte med utover de sene nattestimer i kveld og frem til rundt kl.12 i morgen ettermiddag. Forhåpentlig vis har jeg da noe jeg kan si meg fornøyd med. Hvertfall på denne delen.

Del to består da av designe en studie der vi skal bestemme metode og alt det følger med seg. Kravet er hvertfall at vi skal ende opp med en tekst som er på 3000 ord (+-10 %). Jeg har ikke brukt så mye tid på å sette meg inn i denne oppgaven enda og har valgt å ha 100 % fokus på del 1 frem til den er ferdig. 

Dette er en veldig tidskrevende oppgave/eksamen, i går og i dag har jeg sittet og tustet med tall og hypoteser fra 08.00 til 20.30. Dette må jeg også hvertfall sitte de neste dagene frem til innlevering på fredag. 

Dette medfører også at jeg ikke får skrevet noe serlig på bloggen før fredagen kommer. Jeg håper dette er greit og ønsker alle noen spreke dager fremover.
Én kommentar

Jørn Larsen

03.03.2015 kl.22:11

Lykke til Sondre!

Detta klarer du lett!!!

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits