KRS TRICUP NR. 6

Etter en lang uke med hjemmeeksamen, er den nå endelig levert, og jeg kunne nyte helga med å gjøre litt andre ting. Jeg var for eksempel vært med på den 6. utgaven av Tricupen til Kristiansand triathlonklubb. I dag var vi mellom 40 og 50 startende og vi hadde fått storartet besøkt av Kristian Rød, som er en av norges beste triutøvere og landslagstrener Arild Tveiten. Det er ekstra artig når slike profilerte tripersoner kommer på besøk. 

For min del var denne tricupen den første testen etter skaden jeg pådro meg for en tre ukers tid siden. Ekstra gøy var det da å komme i mål bare minuttet bak Rød og sekunder bak min personlige rekord. Etter 500 m svømming, 20 km sykkel og 5 km løp, tikket jeg inn på 1 time 4 minutter og 1 sekund. Dette tyder da på at kneet nærmer seg 100 % og jeg kan da kjøre i gang med treningsplanen min igjen.  

Her får dere noen flotte bilder fra dagens Tricup :)

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits