FOR EN LØRDAG

God lørdags kveld spreke mennesker. I dag har jeg fått unnagjort en hel del. Først reiste jeg til Sørlandssenteret for å kjøpe sommerdekk til MTB sykkelen min. Det var egentlig bare det jeg skulle ha, men så kom jeg inn i en klesbutikk hvor de hadde en hel masse kjempefint tøy og endte dermed med to store poser med tøy. Huff, der røk det stipendet !

Når jeg da kom hjem skulle jeg bytte slange og dekk på sykkelen for så å ta en treningstur. Dette gikk heller ikke helt som planlak, for da jeg pumpet opp hjulene poppet plutselg slangen ut og eksploderte. Dersom dere ikke har opplevd dette før så smeller det noe helt sykt ! Mon tro om naboene og huseieren skvatt litt :)

Sykkelturen gikk dermed rett vest og jeg tok beina fatt og satte i gang på en to timers løpetur.

Nå er jeg endelig kommet hjem og fått lagt beina høyt, så nå gjenstår det bare å sette på en film og slappe av maks resten av kvelden.  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits