BIKE FAST, RUN WILD

Hei og hopp spreke mennesker. I dag har store deler av dagen gått med til å lage treningsplaner for noen av mine PT - kunder og selvsagt litt trene. 

Som de aller fleste av dere lesere sikkert har opplevd en gang eller to før, så kommer det til tider dager der man egentlig ikke helt føler for å trene i det hele tatt. På fredag var jeg gjennom 3 timer på sykkelen og i går var det 2 timer løp, så både kropp og sjel var litt kjørt i dag. Men har man en treningsplan så må man følge den så godt som mulig, det at man er litt sliten er ikke unskyldning nok når man har mål om å kvalifisere seg til IronMan Hawaii (VM). 

Jeg fikk i meg litt koffein og satte i gang med dagens overgangsintervalløkt. Totalt skulle jeg gjennom 4 runder med 8 minutter på sykkelen, fo deretter å gå direkte over på 4 minutter  løp på mølle. På de to første dragene gikk det trått, men beina løsnet etterhvert og vips så ble det brukbart tempo. 

Det som i starten så ut til å bli en passe slapp intervalløkt, endte plutselig opp som en skikkelig god en. 

Nå skal jeg i gang med å mekke meg litt middag for så å slappe av resten av kvelden. Ha en fortsatt flott kveld.
2 kommentarer

Marius

16.03.2015 kl.05:16

Heey. Fått pakkene enda? Spent på å høre hva du syntes:)

Triathlon utstyrspakke

Sondre

16.03.2015 kl.20:34

Marius: Hei :) Jeg har ikke fått pakke enda, kommer nok i løpet av de nærmeste dagene ;)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits