EN HELT VANLIG DAG PÅ JOBB

God kveld sprekinger!

Som sikkert de aller fleste nå har forstått så jobber jeg som personlig trener (PT) på Solsiden PT-senter i Kristiansand by. Dette er en fantastisk jobb som jeg kombinerer med mitt masterstudie i idrettsvitenskap. På Solsiden fungerer jeg både som PT, instruktør, resepsjonist og vaskekjerring. På Solsiden finnes det ikke noe som kalles en kjedelig jobbdag og jeg gleder meg til hver eneste dag jeg skal på jobb. Den gode stemningen mellom de ansatte og kundene er helt topp og vi er nesten som en kjempestor familie. 

Når alt på agenda er gjort går jeg rundt på senteret og småprater med de som trener, både treningsrelatert og annet. De som kjenner meg vet at energinivået mitt er på 120 % absolutt hele tiden og jeg kan plutselig finne på å gjøre en rekke meningsløse ting uten at det skal ha noe for seg. Plutselig kan jeg henge ut fra ribberveggen eller opp ned i pull-ups stanga. Men det virker som om dette er noe som påvirker humøret til kundene positivt, så hvorfor skal jeg da slutte med det.

Ja, det ser teit ut, men samma det vel ;) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits