HOVDENLEIREN

Hei og hopp spreke lesere. Nå har det vært noen dager siden jeg sist skrev et innlegg. Grunnen er at jeg denne uken er med som instruktør på Hovdenleiren. Dette er en leir som er tilrettelagt for personer med psykisk utviklingshemninger. Her på hovden skal vi være frem til fredag og drive aktiviteter som hundespannkjøring, kjelkeaking og langrenn. 

For meg er dette 3. året jeg er med som instruktør og det å delta her gir meg masse igjen, der i blant inspirasjon og glede. Man klarer å åpne øynene og se den reèle verden fra et annet perspektiv. Det å gå 8 kilometer på langrennski og renne ned bakker er kanskje ikke en utfordring for deg, men å se at deltakerene her opplever stor mestringsglede ved å skli ned en slak bakke eller klarer å holde seg i langrennssporet er noe som lett smitter over på meg og gir meg glede til å fortsette slike aktiviteter. 

På grunn av taushetsplikt og visse forpliktelser jeg har til denne leiren kan jeg ikke legge ut bilder av deltakere, men jeg skal uansett gi dere noen flotte bilder. Videre er det ikke sikkert jeg klarer å oppdatere hver eneste dag, men jeg skal prøve å oppdatere litt gjevnlig. Ellers vil jeg på mandag begynne for fult igjen med daglig blogginnlegg ;)
Én kommentar

Iselin Renée

24.03.2015 kl.21:04

flotte bilder :)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits