DARE TO GO THE DISTANCE

God ettermiddag spreke lesere. I dag har jeg vært ute på en lang løpetur med en gjeng fra Arendal triathlonklubb. På forhånd hadde vi siktet oss inn på å gjennomføre en runde som var på rundt 21 km. Etter noen intensive treningsdager tenkte jeg at denne turen bare skulle være deilig. Det var den også, de 10 første kilometerene.  Etter det speedet min gode venn Jakub på og jeg kunne selvsagt ikke være dårligere enn han. Resten av de siste 10 kilometrene ble da til at vi pushet og ertet litt på hverandre med temodrag. De andre var så strukturerte at de klarte å holde seg igjen i sone 1. 

Alt i alt var denne turen kjempeflott. Vi fikk flott vær, god temperatur og snakket masse om mat, triathlon, løp og sykling. Det vil jeg ikke si er en dårlig treningsøkt. Da jeg kom inn døra hjemme hadde jeg løpt kloss på 30 km og de 3 - 3,5 timene vi hadde vært ute gikk kjempefort. 

Takk for en flott tur i dag folkens
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits