RELOAD

God kveld folkens. Da er jeg omsider kommet meg tilbake til Kristiansand for å nyte den siste fridagen (mandagen). Da jeg ankom Kristiansand var rett ned på mitt 2. hjem (Solsiden) for å gjennomføre en skikkelig intervalløkt. I dag var det 15 x 2 minuttere som sto for tur.

Selv om kroppen har føltes ut som sandsekker de siste ukene så klarer jeg utrolig nok å kjøre intervallene på 20 km/t, noe jeg skal si meg mer enn nok fornøyd med. Etter disse dragene ble det også tid til å pumpe litt ekstra syre inn i beina og jeg kjørte da 15 - 12 - 8 repetisjoner på øvelsene beinpress,leg extension og leg curl. 

Nå skal jeg fylle opp energilagerene igjen med et tonn av mat. Siden Tonje enda ikke er kommet hjem blir dagens middag 8 egg, 5 pølser, 75 g kikeerter, 75 g bønner og pesto. Dette høres vel ikke helt galt ut ?


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits