LØPER MED DE BESTE

God kveld spreke lesere. Nå har jeg akkurat kommet inn døra etter en fantastisk løpeøkt med Kristiansand løpeklubb. Dette er en gjeng jeg håper å få mange flere økter sammen med. For det første blir det mer kvalitet ut av øktene og man klarer å pushe seg det lille ekstra. For det andre kan jeg få masse gode tips av de erfarene løperene. 

Dagens tips ble at jeg burde begynne litt roligere. Jeg har en liten tendens til å begynne litt i hardeste laget, noe som medfører en litt svakere avslutning. Jeg tar rådet til meg og skal fra nå av prøve å løpe litt jevnere intervalldrag.

Dagens økt var en pyramideintervall som ble unnagjort på en 400 m lang løpebane, her er opplegget:

5 Runder
4 Runder
3 Runder
2 Runder
1 Runde
2 Runder
3 Runder
4 Runder

Mellom hvert drag hadde vi 1 minutt pause. 

Dette er en intervalløkt jeg utfordrer alle dere lesere å gjennomføre i løpet av uken. Send meg gjerne en tilbakemelding evt et bilde fra økta. 

LYKKE TIL 
 

Én kommentar

Stefan Engstrøm

07.04.2015 kl.08:21

Savner tider å løpe etter Sondre.

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits