HYLLEST TIL MIN KJÆRE SØSTER

I dag har verdens beste lillesøster bursdag og siden hun er den hun er så synes jeg at hun fortjener en egen plass her på bloggen. Hva er det som gjør henne til verdens beste lillesøster tenker du sikkert. Jo, det skal jeg fortelle dere.

Helt siden vi har vært små har vi vært som knoll og tott, vi er hverandres beste venner samtidig som vi er hverandres verste fiender. Det har oppstått situasjoner som går under begge kategorier. Blant annet har det blitt sparket hull i noen dører opp gjennom barndommen. Vi vet at vi alltid kan snakke med hverandre uansett om det skulle være fagrelatert (hun studerer fysioterapi) eller privat. Men det som kanskje er det aller beste er at vi deler lidenskapen for trening og fyller hverandre godt, hun tar seg av styrken mens jeg holder meg til kondisjonen. 

Selv om vi har fokus på to litt forskjellige treningsformer så liker vi interne konkurranser oss to imellom og vi klarer aldri å inrømme et nederlag eller en feil. Dette er vel også grunnen til at vi begge har nådd så langt med treningen som vi har. Hun er definitivt en av personene i mitt liv som har gjort til at jeg har nådd mine delmål i min triathlonkarriere.

Jeg kunne snakket positivt om henne side opp og side ned men et sted må jeg jo stoppe. Jeg vil bare si tusen takk for at du er den du er og jeg håper du får en fantastisk feiring på din 21 års dag.

GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN SØSS!!!

Her er en liten mix av bilder fra vårt liv som søsken. Jeg slenger også med noen bilder for å gjøre henne litt ekstra flau. Som meg så hater hun skrytebilder, men jeg synes hun fortjener creds for den flotte jobben hun gjorde frem mot athletic fitness i fjor.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits