WE DON`T STOP WHEN WE ARE TIRED, WE STOP WHEN WE ARE DONE

God kveld spreke mennesker !

I dag startet jeg  og min gode klassekompis og IronMan venn Eirik helgen med en 3 timer lang spinningsøk. Eirik skal for første gang delta på et IronMan arrangement og han har valgt seg ut IronMan 70.3 Haugesund som sin første konkurranse. Han har trent seg godt opp til arrangementet og han begynner å beherske alle grenene (svømming, sykling og løping) veldig godt. 

Han har også vært flink på å trene mengde på sykkel, men har aldri kjør mer enn 2 timer i strek, derfor fikk han i dag testet kropp og sinn på den psykologisk krevende økta. Vi begynte økta med å se en dokumentar fra IronMan world championship Hawaii. Denne dokumentaren varte i nesten 1 time og 30 min og den tiden gikk kjempefort. Etter at dokumentaren var slutt satt vi bare å spant videre og jo mindre tid det var igjen av økta, desto senere gikk tiden og den siste timen kjentes ut som en evighet!

Etter økta måtte vi rett opp på Solsiden for å kjøpe oss en proteinbar som på dette tidspunktet smakte helt himmelsk og med det startet vi helgen.

Eirik er i toppform og jeg tror vi kan vente oss gode resultater fra denne karen under IronMan 70.3 Haugesund :)

HVORDAN HAR DU STARTET HELGEN ?


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits