EN SKADE KOMMER SJELDEN ALENE

God kveld spreke lesere. Dere husker sikkert at jeg for 1,5 måned siden hoppet rundt på krykker grunnet en ligamentrift i kneet. Jeg trente i den perioden stort sett bare svømming og overkropp. Da kneet for rett før påske endelig hadde blitt bra igjen så klarte jeg selvsagt det utrolige. 

Jeg var på Hovden og skulle tidlig en morgen ut på en liten løpetur. To minutter etter at turen hadde startet skjedde det. Jeg sklei på isen og beina føk rett til værs. Med naturlig reaksjon tok jeg meg i mot med hendene og merket raskt at dette gjorde ganske vondt. Til tross for smertene fortsatte jeg løpeturen en times tid til, men da armen på ettermiddagen hovnet skikkelig opp bar det rett av gårde til legevakta der det ble konstantert brudd i håndleddet.

Gipsen må jeg ha på i ca seks uker til og selv om det vil si at jeg går glipp av de to første triathlonkonkurransene mine, skal jeg ikke deppe. I steden for disse to triathlonkonkurransene er planen å løpe Fevik halvmaraton (21 km) den 25. april og jeg skal også prøve meg på mitt første ultraløp (100 km) i Kristiansand den 2. mai.

I dag var det TriCup og siden jeg leder den samelagt så følte jeg det var en plikt å møte opp. Jeg pakket meg inn i plastposer, tapet igjen og svømte med en hånd. Det ble en 4. plass i dag, men det må vel være lov etter omstendighetene. Gjengen i KRS Tri må ha mye skryt. De er en stor gruppe spreke mennesker som gir 110 % under cupene. Her er noen bilder fra Dagens TriCup i Kristiansand.
Én kommentar

Bård Even kvamme

12.04.2015 kl.22:37

God bedring Sondre! Jeg føler med deg, har nettopp røket Akilles senen...kjipt! Jeg ser du svømmer og sykkler. Noen alternative ideer til meg? :)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits