RETT I BAKKEN

I dag skjedde det jeg håpte aldri skulle hende meg. Jeg skulle ta noen bilder av Kristina under trening og klarte å miste hennes superdyre kamera i bakken. Arrrrrrrrg, den følelsen! Hjertet mitt gikk fra 50 til 200 i puls og både jeg og Kristina ble ståendes å kikke på det fine kameraet som bare lå på gulvet. 

Følelsen jeg fikk i det øyeblikket vi plukket det opp var den samme som hvis du mister telefonen din i bakken og skjermen ligger ned. Du plukker den forsiktig opp og håper at skjermen er like hel. Vi plukket opp kameraet og en plastring hadde løsnet. Vi måtte spent tussle ned til japan foto for å sjekke ut "skaden". 

Jeg på min side gikk med tanken om at nå kom kontoen min til å tømmes. Etter en grundig sjekk fikk vi gladnyheten om at kameraet var like helt og fungerte 100 %. En ting er hvertfall sikkert, jeg skal fra nå av behandle Kristinas kamera som en liten baby :)

Her er noen bilder før og etter beskjeden om at kameraet var like helt. Bilde 1 viser en litt stressa Sondre, mens bilde to viser en sykt letta og glad Sondre.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits