1 NY FØLGER = 1 SIT-UPS

God kveld spreke mennesker. I dag har jeg selv tenkt å bevege meg utenfor mine komfortsoner og gi meg selv en real utfordring. Her for leden var det en kamerat av meg som for hver "like" han fikk på en status skulle gjennomføre en push - ups. Jeg ble så fantastisk inspirert at jeg nå vil følge i han sine spor.

Siden jeg har en brukket arm kan jeg desverre ikke gjøre push - ups. Men for hver nye følger jeg får på instagram (sondresolheim) vil jeg gjennomføre en sit-up i benk. Jeg merker at det er med gruende fryd jeg gjør dette. Utfallet kan bli katastrofalt dersom folk deler og begynner en trend om å følge, men jeg skal holde det jeg lover og det kommer til å bli vel dokumentert. Det kan bli få men det kan også bli mange nye følgere, noe som da vil kunne føre til ufattelig mange sit-ups. Kanskje vil det også komme før og etter ABS -bilder dersom jeg må opp i et ekstremt antall.

Per dags dato har jeg  431 følgere på instagram og på søndag kveld kommer jeg til å telle opp hvor mange nye følgere jeg har fått.

Må si jeg kjenner sommerfuglene kribler etter å ha gitt makten i deres hender :P

Ha en fortsatt fin kveld.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits