LANGTUR I AALBORG`S GATER

God dag sportye mennesker. Nå har jeg jo ikke skrevet så mye de to siste dagene og det er av den enkle grunn at jeg har reist til Danmark for en avslappende helg med Tonje og to vennepar av oss. Selv om jeg er på "avslappningsferie" så kan jeg ikke holde meg unna litt trening. I dag morges bar det derfor ut på en liten løpetur i Aalborgs-omradet. 

Jeg fant på løypa underveis som jeg løp og alt i alt holt jeg på i 2 timer og 18 minutter, noe som da resulterte i en distanse på 30 kilometer. Med godt vær og god musikk i ørene fløy tiden av gårde og vips så var jeg ferdig. Til at dette var en rolig langtur (sone 1) så klarte jeg å holde et godt tempo, noe som vil si at treningen jeg har holt på med gir resultater. På dagens økt hadde jeg en gjennomsnittstid per kilometer på 4 minutter og 35 sekunder.

Nå skal resten av kvelden nytes med god mat i godt selskap før vi i morgen setter kursen hjemmover mot Kristiansand.

Hva har dere drevet på med denne helga ? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits