JEG ER BLITT EN VEGETARIANER

Hei og hopp alle sprekinger. For en liten tid tilbake fikk jeg en utfordring av en leser som ville at jeg skulle teste ut hvordan det var å være vegetarianer når man drev aktivt med idrett. For meg har kjøttmat vært en stor del av mitt daglige kosthold og det er også i kjøttet jeg får i meg store deler av proteiner og fett. Jeg begynte vegetaruka mi i dag og har allerede kjent på hvor vanskelig dette kommer til å bli. 

Til lunsj holt jeg nemelig på å hive i meg både skinke og leverpostei. Jeg lagde maten og skulle til å ta det første bitet da Tonje spurte om dette kunne kalles å være vegetarianer. Først da gikk det opp for meg hva jeg holt på å gjøre. Det ble desto vanskeligere å finne pålegg som kunne erstatte kjøttpålegget. Jeg måtte dermed krype til korset og spør ei venninne av meg som er vegetarianer om hun hadde noen tips til mat og pålegg denne uka. 

Hva er jeg spent på ?

Det er mange tanker som har gått gjennom hodet mitt i dag og det jeg kanskje lurer mest på er om denne kosholdsendringen vil påvirke treningen / konkurransene mine på noen som helst måte. Jeg skal ha min første løpekonkurranse førstkommende lørdag og kjenner skikkelig godt på nervøsiteten på utfallet denne vegetaruka kommer til å gi.

Har du noen tips til pålegg eller mat jeg burde teste ut denne uka ?
6 kommentarer

Lureline

20.04.2015 kl.19:06

Dette blir gøy! Lykke til!:-)

Catrine

20.04.2015 kl.19:59

Cottage cheese ;)

Jon Torger Salte

20.04.2015 kl.23:33

massevis av posteier som til og med smaker - litt - som leverpostei. Er bare ikkje alle små daglivare-butikker som fører desse.

Lukka til!

Tine L

21.04.2015 kl.12:54

Tunfisk og avokado most sammen med litt salt, pepper og sitron. Brukes som pålegg på brødskive/knekkerbrød i lomper/lefser med salat til. Lykke til med prosjektet! :)

maria

22.04.2015 kl.19:04

Kikertpannekaker!

Ida

27.04.2015 kl.10:53

Så denna for seint men! Tilstede mat & mer i KrSand har fantastisk meny! Og om du e i Arendal så e Prana Kafè gull!

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits