DAG 3 AV VEGETARUKA

Da var dag tre av vegetaruka unnagjort. Kroppen fungerer bra og maten jeg spiser påvirker ikke mine treningsrutiner på noen som helst negativ måte. I dag har jeg hatt to økter på sykkel. Den ene var en rolig 1,5 times tur mens den andre var en intervalløkt på nærmere 1 time. 

Selv om jeg savner det å spise kjøtt, og holder på å gå i fella hver gang jeg åpner kjøleskapet, så skal jeg gjennomføre denne utfordringa med stil. Store deler av måltidene mine går dermed i det samme. Til frokost er det havregryn med jordbærsyltetøy og melk, til lunsj er det eggenudler med kokte egg og som mellommåltider hiver jeg gjerne i meg et par knekkebrød med ost og noe frukt.

Til middag i går sto det gulrotsuppe alá Thailand på menyen. Dette er en enkel og god slager som vi har hatt flere ganger tidligere og består kort fortalt av gulrøtter, løk, buljong, kokosmelk, currypaste, chili og limesaft. 
Én kommentar

Silje S. Lopez

22.04.2015 kl.21:37

Så flink du er :D Suppen så forresten veldig god ut

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits