HVA HAR JEG OG LIVERPOOL FOOTBALL CLUB TIL FELLES

God ettermiddag spreke mennesker.

Jeg som sikkert mange andre menn har vanskeligheter med å finne gode hudpleieprdukter som tilfredstiller de kravene vi har, enten om det skulle være ved barbering, fuktighet, lukt og liknende. Inntil nå er det kun Nivea Men serien som jeg har følt gir meg den optimale responsen som jeg ønsker. Tidligere har jeg testet shavingkitet som jeg var serdeles fornøyd med, og nå har jeg også fått testet ut både fuktighetskrem og deodorat.

For meg som driver på med veldig mye aktivitet irriterer jeg meg ofte over tørr hud og svettelukt. Etter en liten periode med gjevnlig bruk av Nivea Men produktene forsvant begge deler. Man kan jo lure på hvorfor ? Hint: Kvalitet !

Nylig har også Liverpool Football Club innsett kvalitetene til Nivea Men og dermed inngått en samarbeidsavtale slik at de gode produktene blir promotert på den måten de fortjener. Jeg anbefaler på det sterkeste å teste ut noen av produktene som du kan finne i de fleste dagligvare og kosmetikkbutikker. Ellers kan du lese mer om produktene HER. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits