LØPETUR TIL FROKOST

I dag morges da jeg våknet så jeg at solen skinte og været var fantastisk. Dermed ble beslutningen om å ta meg en rolig løpetur lett. Jeg sendte en melding til Kristina og spurte om hun skulle være med, kastet på meg treningstøy og sko før jeg satte turen ned mot Kristina som selvsagt sa at hun hadde kjempelyst til å være med. 

Da jeg kom ned til Kristina fikk jeg se at hun sto og ventet, og selvsagt skulle hun ha med seg sitt proffe bloggkamera som jeg holt på å ødelegge for bare noen uker siden. Da hun spurte om jeg kunne bære det merket jeg fort et dejavu frys gjennom ryggraden.

I dag skulle vi ha en time rolig jogging, jeg holder fortsatt på å restituere og forberede meg til helgen som kommer og kan dermed ikke kjøre for harde økter, så i dag måtte jeg til tid og annen si til Kristina at hun ikke måtte løpe så fort. 

Førstkommende helg skulle jeg egentlig hatt sesongstart med min aller første triathlonkonkurranse (Bø-sprinten), men siden jeg har min brukne arm og ikke kan gi 110 % så ser jeg ikke noen hensikt i det. Derfor skal jeg heller være med i siste runde av TriCupen i Kr.sand på fredag, for så å være med på NM ultraløp (100 km) på lørdag. Mer om dette løpet kommer siden.

Ha en fortsatt flott tirsdagskveld

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits