TIL TOPPS

Da var også siste vintertricup overstått og i dag var jeg så heldig å gå av med seieren på både dagens konkurranse og sammenlagtseier i cupen, ingen ting er vel bedre enn det. I tilegg til meg var det rundt 40 andre sprekinger som sleit seg gjennom løypa. Her kommer en racereport:

Svømming: 

Gikk helt ok. Jeg har et brukket håndledd som jeg må ta hensyn til og når jeg ikke kan bruke poweren i denne armen blir jo resultatet så som så. Tiden på de 700 meterene ble hvertfall 11 minutter og 8 sekunder.

Sykkel:

Gikk også helt ok. Jeg følte jeg fikk hentet litt inn den luka jeg hadde gitt fra meg på svømmingen og etter sykkel lå jeg ca minuttet bak teten. Tiden på de 20 kilometerene vi syklet ble 36 minutter og 39 sekunder.

Løp: 

Dette er min gren og de 5,6 kilometerene vi skulle gjennomgå gikk i et rasende tempo. Etter første runde (1 av 2) så hadde jeg klart å legge meg i rygg på teten og derifra var det bare å kline til de siste to kilometerene. Jeg dro i fra og krysset målstreken som førstemann, 27 sekunder forran andreplassen. Tiden ble her 19 minutter og 20 sekunder. Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits