HAR DU MELDT DEG PÅ TRIQUART ?

Nå er sommersesongen rett rundt hjørnet og triathlonkonkurransene er "linet" opp på rekke og rad. En av de konkurransene jeg er skikkelig spent på er TriQuart i Kristiansand som i år skal står for NM i olympisk distanse. Landslaget med de aller beste triathlonutøverene innen denne distansen kommer til å stille på startstreken den 1. august, jeg kan nevne navn som Kristian Blummenfelt, Jørgen Gundersen, Gustav Iden, Lotte Miller, Vilde Tengesdal og Karen Magnussen. Dette kommer til å bli en folkefest uten like. 

Jeg ser også på startlistene at nær 40 % av alle de påmeldte til den korte løypa er jenter / damer. Dette er noe jeg er mektig imponert over. I lang tid har triathlonsporten i norge vært mannsdominert, men nå virker det som om fler og fler damer også er nysgjerrige på idretten. Jeg har mange venninner som i år for  første gang skal kjempe seg gjennom sine første triathlonkonkurranser, og de har trent hardt for å nå sine mål. Jeg vil ønske dem og alle andre kvinnelige athleter i det ganske land masse lykke til med trening og konkurranse - dere er rå!

Dersom du kunne tenke deg å debutere på et triathlon i sommer så burde du absolutt vurdere TriQuart. Dette triathlonet blir arrangert i sørlandsidyl der man får brynet seg på kanalsvømming, rask sykkelløype og en krevende løpeløype i bygater. Startkontigenten stiger 8. mai, så vær raske med å melde dere på.

MELD DEG PÅ HER DA VEL

Her er noen av de spreke damene fra Kristiansand triathlonklubb som skal delta under TriQuart.
2 kommentarer

Håkon Sakariassen

05.05.2015 kl.16:57

Har du kjøpt Christian sin sykkel?? Rått!

Sondre

07.05.2015 kl.20:07

Håkon Sakariassen: Jepp, det har jeg vettu ;)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits