BOKSEPROFFEN

I går nevnte jeg for dere at jeg hadde vært så heldig å få lov til å trene en skikkelig rå toppidrettsutøver. Personen jeg snakker om er selvsagt norges nye proffbokserhåp Kai Robin Havnaa. Han har gått totalt tre kamper og vunnet dem suverent, i tilegg avsluttet han en av disse kampene med en real KO. 

Kai Robin er nå i en hvilefase før han skal ut i sin neste kamp. Da har han fokus på / lov til å være noe mer allsidig og ønsket derfor å ha en dag der han fikk utfordret seg på en litt annen arena enn i ringen. Da han kontaktet meg og lurte på om jeg kunne være interessert i å trene han et par timer, satt ikke JA-et langt inne. Vi skulle dermed gjennomføre noen timer der han fikk smake litt på hva triathlon er i praksis.

Treningsopplegget så slik ut:

1. Sykkel & løp

- Teknikk på sykkel + teknikk på løp

- Kapasitetstest som besto av 20 min alt han hadde på sykkel, for så å gå rett over på løp i 10 min.

2. Svømming 

- Crawl + pusteteknikk

- Kapasitetstest der han ble pushet på 3 x 100 m med 30 sek pause mellom hvert drag.

Gjennom hele økta kunne jeg se at Kai Robin hadde 100 % fokus og plukket opp gode tips og råd som han kanskje kan få bruk for ved en senere anledning. Da jeg spurte han om hvordan han selv synes dagen hadde gått fikk jeg til svar at makan til syrefest var det lenge siden han hadde vært med på. Jeg fikk også et nytt kallenavn, nemlig "Syreprinsen".

Med dette innlegget vil jeg også takke Kai Robin for at jeg fikk muligheten til å trene han og jeg ønsker han masse lykke til på veien mot VM - beltet.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits