DA VAR DET EKSAMEN IGJEN

I dag ble eksamensoppgav utdelt og for meg som valgte psykologi lød oppgaven min slik: "Gjør rede for begrepet coaching og drøft hvilke faktorer som er avgjørende viktig når en coacher unge idrettsutøver". Dette er for så vidt en grei oppgave men problemet blir nok å velge ut som fokus av i oppgaven. Foreløpig har jeg hatt et møte med kollokviegruppa mi, der laget vi et tankekart og noen stikkord som kunne være nyttig ved besvarelsen. I morgen er planen å sette i gang med å lese en hel haug med artikler slik at jeg finner ankerfeste i literaturen. 

Som sagt tidligere er dette en eksamen som varer i hele 14 dager og med en oppgave som krever så mye, vil det bli ganske mye mindre trening. Men følg med de neste dagene for hvordan jeg kommer til å takle denne perioden.


Én kommentar

Marie-Madelen Bekken

11.05.2015 kl.20:47

masse lykke til!

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits