LIKNENDE PIZZA HAR DU IKKE SETT MAKEN TIL

Sykling og skriving er det store deler av dagen min i dag har bestått av. Dagen startet med at jeg og en triathlonkompis tok oss en 70 kilometer lang sykkelur. Været var ikke optimalt, og med regn og vind ble det en rimelig kald opplevelse. Etter nesten 2,5 time fikk jeg tatt meg en etterlengtet varm dusj. Resten av dagen har stort sett gått med til å lese og srive på min eksamensoppgave.

Jeg har også hentet min spreke far på flyplassen. Han har vært i Danmark og deltatt på Eventyrløpet der han presterte et fantastisk løp, 10 km på 55 minutter. Med seg hjem kom han med en pizza spesial til meg. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si men den smakte fortreffelig.








Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits