RED BULL GIR MEG VINGER I EKSAMENSPERIODEN

Nå sitter jeg på jobb og skriver litt mer på eksamensoppgaven min. Jeg har vanskelig for å konsentrere meg om oppgava hjemme og dette kommer jo av at jeg er en person som meget lett blir distrahert av andre ting. Det går sakt men sikkert fremover og jeg begyner å se lyset i den andre enden av tunellen. Når jeg nå skal sitte et par timer til med oppgava så måtte jeg som mange ganger tidligere krype til korset og gå til innkjøp av min favouritenergidrikk, nemlig Red Bull. Nå gleder jeg meg til å smake deres nye sommeredition med tropical smak.

Er det flere som holder på med eksamener ?


2 kommentarer

Simon Moe

20.05.2015 kl.20:57

Eksamen.... Hva er det!? Hatt ferie siden fredag jeg 😜 Kjør på!

Stine Einarsen

20.05.2015 kl.21:15

Lykke til med alle eksamenene dine, Sondre :) Dette kommer til å gå mer enn bra! Her er det lesing til matteeksamen som er til onsdag, gruer meg allerede! Sees i juni :)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits