WE'RE IN THE ARMY NOW

Etter en lang eksamensperiode var det endelig dags for Solsiden Bootcamp. Thomas (sjefen), Toni (muskelterapeut), Maren (PT) og meg (PT) skulle alle sammen sørge for at deltakerene skulle få en smak av hvordan det er å være ekte soldater.

Det hele startet med at jeg tok gruppa med på en liten 30 minutters løpetur beståendes av bakker og sprintdrag. Videre skulle Thomas gå inn i rollen som en alt for streng befal som ikke var fornøyd med noen ting. Alt i alt ble det litt komisk da alle vet at han er en person som aldri kan bli hissig. 

Igjennom denne delen av økta ble en rekke øvelser gjennomført, både individuellt, i par og grupper der man delvis hadde arbeidsperioder på 1 minutt før vi fikk små pauser på 15 sekunder. Da vi kom til siste del av økta måtte vi ut i det kalde vannet å løpe på stedet. Til slutt bestemte jeg meg for å avslutte økta med stil, og mannet meg opp til årets første bad.

Jeg vil skryte av den gode innsatsen til deltakerene og håper dere og mange, mange andre blir med ved en senere anledning.Maren sliter med syktom, men sprek som hun er ble hun også med. Underveis tok hun et smart valg om å ta hensyn til sykdommen og heller være med på å pushe resten av gjengen + ta noen supre bilder som jeg var så heldig å få lov til å stjele av henne ;)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits