SUPERØKT MED TO SPREKE JENTER

Da var alt av skole ferdig for dette semesteret og hva er vel da bedre enn å starte ferien med en skikkelig godøkt sammen med to spreke jenter ? 

I dag hadde jeg laget en økt der vi tilsammen skulle gjennom 550 repetisjoner fordelt på 10 øvelser. Selv om det er skikkelig artig å gjøre økta fortest mulig er alltid det viktigste og gjøre øvelsene riktig. Teknikken er alltid fokus nummer en. Både Kristina og Maren hadde null problem med å gjennomføre økta med god teknikk, og fullførte med stil. 

Økta vi gjennomgikk i dag var en knalløkt som både utfordrer styrke og kondisjon og svetten vil garantert renne. Dersom du har lyst til å gjennomføre den samme økta er det bare å kjøre på og fullføre:

100 x American sit-ups

90 x Kettlebell swing 

80 x snatch

70 x Air squat

60 x Hit thrust

50 x Markløft

40 x Push-ups

30 x Barbell press

20 x Utfall

10 x Burpees


LYKKE TIL

Én kommentar

Synøve

29.06.2015 kl.19:35

Ka e Barbell Press?

Den her må prøves :D

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits