BALSAM FOR ØRENE

Hender det deg at du på kveldenede sitte og er anspendt eller stresset etter en lang dag med mye aktivitet ? Da har jeg et lite tips til deg.

Selv har jeg i dag hatt en lang dag med mye jobb og trening og nå har jeg endelig fått satt meg ned i sofaen og slegt beina på bordet. For å senke stressmomentet jeg har bygget opp i løpet av dagen, bruker jeg i blant å senke belysningen litt og sette på noe rolig og fin musikk som får meg til å senke skuldrene og finne roen. Når man har vært i et slikt modus i 30 - 60 minutter vil man føle seg utvilt og flott i formen igjen. Det er absolutt noe alle burde prøve, og her er noen musikkalternativer til dere.

1. Alejandro Fuentes - Encore

2.Alejando Fuentes - Nabolaget mitt


3. Aleks Grey - Magic


4. Aleks Grey - Feel alive 


5. Moddi - House by the sea
 

2 kommentarer

marthe Dybdahl

10.06.2015 kl.21:34

Så fin blogg du har! wow! Og du virker som en kjempe koselig person! Jeg hadde blitt veldig glad for en kommentar tilbake på min blogg! Ha en fin uke videre! <3 Klem fra meg!

heidi gjørv

14.06.2015 kl.22:45

Elsker ENCORE OG Nabolaget mitt 😄

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits